RCGD - Research Clinic on Gambling Disorders

The Research Clinic on Gambling Disorders (RCGD) is a self-financed clinic under Aarhus University Hospital, and a collaborating partner of CFIN. The RCGD is headed by Jakob Linnet, Associate Professor, PhD, Cand. Psych. Aut., who has more than 10 years experience in research and treatment of pathological gambling.

The RCGD is located at Aarhus University Hospital, Building 4, Nørrebrogade 44, Aarhus C.

Coordinator: Jakob Linnet
Website: forskningsklinikkenforludomani.au.dk


In Danish:

FKL - Forskningsklinikken for Ludomani er en klinik under Aarhus Universitetshospital, som er specialiseret i diagnosticering og behandling af patienter, der lider af ludomani. 


Patienter kan blive henvist til klinikken af deres praktiserende læge og andre behandlingsinstanser. Patienter og pårørende kan også henvende sig direkte til klinikken. Behandlingen, som varetages af psykologer, er gratis og foregår ambulant.


Forskningsklinikken for Ludomani har til formål at integrere behandling, forskning og forebyggelse. Det vil på den ene side sige at yde behandling, som er forankret i videnskabelig evidens, og på den anden side at udføre forskning, som er forankret i klinisk erfaring. Endelig ønsker vi også at være med til at forebygge ludomani i fremtiden. Vi samarbejder med forskningsinstitutioner og videnscentre i ind- og udland, herunder Aarhus Universitet og Harvard University, USA.

Associate Professor
Jakob Linnet